Handelsbetingelser for brug af Monera.dk

I henhold til Lov om behandling af personoplysninger informerer Monera ApS hermed sine brugere / kunder om, hvordan virksomheden behandler registrerede personoplysninger.

Indsamling og brug af oplysninger

Alle personoplysninger, som Monera ApS modtager i forbindelse med udarbejdelsen af en økonomitest, eller din ansøgning om at blive kunde hos en finansiel virksomhed, behandles fortroligt.

Monera.dk ApS registrerer kundeoplysninger modtaget fra dig selv eller fra finansielle virksomheder, som du har ansøgt om at blive kunde hos, via Monera.dk.

Oplysningerne anvendes i forbindelse med Monera ApS udbud af finansielle tjenester, herunder administration, markedsføring samt statistik.

Såfremt at det i en konkret situation er nødvendigt for at kunne tilbyde dig den bedste service, videregives dele af dine oplysninger til vores samarbejdspartnere. Dette kan eksempelvis ske ti brug for behandling af låneansøgninger og kunderådgivning.

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@monera.dk hvis du er i tvivl om hvilke oplysninger vi har registreret, og hvordan disse behandles.

Samtykkeerklæring

Monera.dk ApS samarbejder med en lang række finansielle virksomheder og andre online sammenligningsportaler, som giver dig mulighed for at ansøge om kundeforhold, sammenligne priser og få et økonomisk overblik. For at kunne tilbyde denne service, har vi brug for dit samtykke til, at vi må udveksle oplysninger om din økonomi. Ved at acceptere disse brugsbetingelser giver du automatisk samtykke hertil.

Vi udveksler kun de data der er relevante ift. den service du har bedt om, og kun med de samarbejdspartnere der er nødvendige for at kunne give dig bedst værdi.

Marketing

Du accepterer som bruger at modtage et e-mail nyhedsbrev fra Monera.dk ApS og Alm. Brand Forsikring samt henvendelse på SMS og telefon. Du vil altid kunne framelde dig denne service.

Såfremt at du via vores hjemmeside eller telefonisk ønsker at benytte vores ”få tilbud” tjenester til at rekvirere tilbud, accepterer du at modtage henvendelser på e-mail, SMS og telefon inden for det specifikke område du ønsker et tilbud på. Denne permission er begrænset til at dække din specifikke forespørgsel og må ikke anvendes til e-mail marketing eller andre kommercielle henvendelser fra vores partnere.

Inden for hvert område accepterer du tilbud fra op til tre aktører.

Ønsker du fx at få tilbud på dine forsikringer, bankforretninger, realkreditlån, pension, pantebrevslån, a-kasse eller andre områder på Monera.dk, accepterer du at tre selskaber inden for kategorien kontakter dig på e-mail, telefon eller SMS med et konkret tilbud samt opfølgning på tilbuddet.

Disse samarbejdspartnere er blandt andet, men ikke begrænset til, følgende selskaber:

  • Alm. Brand Bank og forsikring
  • Vejle Brand Forsikring
  • Ledernes A-kasse
  • CA-akasse
  • Dana
  • Business Danmark

Du vil ikke modtage nyhedsbreve eller andre uopfordrede kommercielle henvendelser fra vores partnere.

Du accepterer at Monera optager samtlige opkald til senere dokumentation og træning. Alle samtaler optages og gemmes. Ønsker du ikke at din samtale optages bedes du sende en e-mail til info@monera.dk.

Andet Jeg accepterer at telefonsamtalerne kan optages på vegne af Monera ApS med henblik på at forbedre vores service og ligeledes dokumentere en eventuel aftale. Disse kald kan deles med de andre selskaber du har givet en specifik permission til.

Vælg hvilken type opgave du vil have tilbud på

Beskriv din sag

Kontaktoplysninger

check

1. Vælg opgavetype

edit

2. Beskriv din sag

panorama_fish_eye

3. Kontaktoplysninger

close