Ønsker du at blive en del af et ungt, ambitiøst og dedikeret team?

Monera er en ung virksomhed med en samlet viden og erfaring, der gør os i stand til at sætte klare ambitioner og mål - både for os selv, vores kunder og ikke mindst vores medarbejdere. Vi har udvikling i højsædet, og gør derfor meget ud af at undervise og coache vores ansatte, så de får de bedst mulige vilkår for at trives og vokse karrieremæssigt.

For os er det ikke vigtigt, at du har en lang uddannelse eller 20 års erfaring. Det essentielle er, at du brænder for at blive en del af en virksomhed i udvikling, og har evnen og viljen til at være med til at gøre en forskel for vores kunder og brugere.

Vi mener, at det skal være sjovt at arbejde hos Monera - derfor stræber vi også efter at være Danmarks absolut bedste og sjoveste arbejdsplads, hvor vi vægter det sociale højt, og hvor der altid er højt til loftet og plads til fællesskabet.

Lød det interessant? Kontakt os idag eller kom forbi til en kop kaffe, så vi kan tage en snak om dine ønsker for en karriere hos Monera.

Ledige stillinger

Vi leder lige nu efter dygtige medarbejdere til nyoprettede stillinger. Det vigtigste er, at du brænder for dit felt, og at du har lyst til at bidrage til Moneras vækst og udvikling.

International Business Development Interns Customer Happiness Interns

Uopfordrede ansøgninger

Vi hører gerne fra alle, der har et ønske om at blive en del af vores ambitiøse startup. Derfor modtager vi altid uopfordrede ansøgninger med udgangspunkt i dine personlige og faglige kompetencer. Send os din ansøgning og CV, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe til os på +45 71 99 98 46, hvis du ønsker at høre mere om vores arbejde og vores værdier.

Vil du høre mere om muligheden for job i Monera?

Det skal være sjovt og karrierefremmende at arbejde i Monera. Ønsker du at høre mere om, hvad vi tilbyder dig som arbejdsplads? Skriv til os via vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontaktformular

Vælg hvilken type opgave du vil have tilbud på

Beskriv din sag

Kontaktoplysninger

check

1. Vælg opgavetype

edit

2. Beskriv din sag

panorama_fish_eye

3. Kontaktoplysninger

close