Vores vision

Vi tror på, at virksomheder og forbrugere fortjener overskud til at frigøre deres fulde potentiale.

I Monera har vi digitaliseret den viden og de værktøjer, der tidligere har været forbeholdt de rigeste mennesker og de største virksomheder. Samtidig har vi skabt en platform, hvor udbud og efterspørgsel mødes i et overskueligt og mere tilgængeligt forum med henblik på at skabe besparelser og vækst for den enkelte.

Danskere bruger hver dag over 80% af deres hårdt tjente penge på at købe komplekse produkter og ydelser, som de ikke kan gennemskue. Ofte købes disse produkter ikke hos de selskaber der skaber mest værdi, og matcher forbrugerens behov, men hos de selskaber, der har investeret flest af brugernes penge i dyr annoncering og markedsføring.

Vi ønsker at skabe en effektiv markedsplads, hvor de virksomheder, der har de bedste produkter og ydelser, bliver synlige for danskere med reelle behov for netop disse konkrete produkter og ydelser. Dermed giver vi danskerne overblik, besparelser og overskud, samtidig med at de virksomheder, der skaber mest værdi, får flere kunder og vækst.

Vi hjælper dig fra start til slut, både med at få adgang til de rigtige redskaber, men også i forhold til alt det praktiske arbejde, der hører sig til, og vi stopper ikke, før du er tilfreds.

Dét er Monera.

Fakta om Monera

Siden Monera blev stiftet i foråret 2016, har vi udviklet os til en vækstvirksomhed med +50 ansatte, som hver dag arbejder benhårdt for at gøre vores vision til virkelighed. Vi samarbejder pt. med mere end 300 danske virksomheder, og har hver måned over 130.000 besøgende på Monera.dk.

Vi er en ung virksomhed men med en samlet viden og erfaring, der gør os i stand til at have klare ambitioner og mål - både for os selv, vores kunder og vores medarbejdere.

Kontakt os