Har du et medie med mange besøgende og godt indhold?

Monera hjælper dig med at få mere ud af dit site på en værdiskabende og bæredygtig måde.

Det kan ofte være svært at skabe omsætning online. De to konventionelle strategier til at generere online indtægter er enten via annoncer eller gennem brugerbetaling. Men begge strategier leder til indtægter, som samtidig forringer brugeroplevelsen. Du har fx sikkert allerede oplevet, at jo flere annoncer du sætter på dit site, desto lavere tilfredshed får du blandt dine besøgende. Du har sikkert også oplevet, at jo højere brugerbetaling du kræver, desto færre brugere har du på din side.

Dette gør vi op med i Monera. Som vores mediepartner hjælper vi dig til at få større indtægter end ved traditionelle strategier - ikke på trods af - men til gavn for dine brugere.

Fordele som mediepartner

Som mediepartner løser vi dine udfordringer med at omsætte dit indhold til reel værdi for dig selv og dine brugere. Ønsker du fx at generere en løbende høj indtægt, eller vil du skabe merværdi for dine brugere, så er det gratis, risikofrit og nemt at teste.

Det kræver ingen ny kode, intet nyt indhold eller andre investeringer at komme i gang. Vi hjælper dig med at implementere nogle få linjers kodning på dit site, og så er du i luften som mediepartner.

Dine fordele er blandt andet

  • Ingen binding
  • Ingen opstartsomkostninger
  • Mulighed for at komme i gang på 10 minutter
  • Gratis rådgivning omkring konverteringsoptimering
  • Løbende stabil afregning og høj (fortløbende) provision
  • Kom i gang i dag!

Vælg hvilken type opgave du vil have tilbud på

Beskriv din sag

Kontaktoplysninger

check

1. Vælg opgavetype

edit

2. Beskriv din sag

panorama_fish_eye

3. Kontaktoplysninger

close