Det er trygt, sikkert og gennemsigtigt at være bruger hos Monera.dk

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at bruge Monera.dk. Derfor har vi gjort sikkerhed til en af vores højeste prioriteter.

Monera er dit værktøj til en bedre og tryggere privatøkonomi. Derfor deler vi ikke dine data med andre, med mindre du eksplicit giver os tilladelse hertil. Det er dine data, og vi passer på dem for dig. Vi sikrer løbende at være på forkant i forhold til persondataloven, og arbejder blandt andet sammen med landets førende eksperter på området.

Monera er en gratis service – og vil forblive med at være gratis for dig, fordi finansielle virksomheder betaler os for at få lov til at konkurrere om at få dig som kunde. I og med at virksomhederne skal betale for at give dig tilbud, sikrer vi et stærkt commitment samt viljen til at give dig den bedste pris.

Ydermere udarbejdes alle vores beregninger i samarbejde med landets førende fageksperter. Vi trækker på mere end 100 medarbejderes akkumulerede viden om investering, pension, forsikring, realkredit, bankforhold og andre privatøkonomiske områder.

Sikker forbindelse mellem dig og Monera

Forbindelsen mellem din computer eller mobil til Monera er krypteret. Det betyder, at uvedkommende ikke kan lytte eller hacke sig ind mellem dig og Monera. Det er samme kryptering der eksempelvis benyttes ved netbank.

Vi ønsker at afspejle gennemsigtighed, og derfor er du også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til din sikkerhed samt personlig data. Du fanger os på telefon +45 71 99 98 46, info@monera.dk eller via vores kontaktformular alle hverdage.

Kontakt Monera

Sikker opbevaring af data

Dine data opbevares i et Microsoft datacenter, som er blandt verdens mest sikre datacentre. Al datatrafik er krypteret sikkert, og der er syv sikkerhedsniveauer for alt personale på datacentret. Det kræver biometriske scanninger at få adgang til systemet, og der laves grundige baggrundstjek på alle medarbejdere.

Som kunde eller bruger hos Monera er der tænkt meget over din sikkerhed, og vi gør alt i vores magt for, at du får en god brugeroplevelse.

Vælg hvilken type opgave du vil have tilbud på

Beskriv din sag

Kontaktoplysninger

check

1. Vælg opgavetype

edit

2. Beskriv din sag

panorama_fish_eye

3. Kontaktoplysninger

close